Contact Over CamminareWerkgebiedHome

Camminare

Op het gebied van interim- en projectmanagement richt de dienstverlening van Camminare zich op:

  • Control in business en finance, o.a. opstellen business case;
  • Administratieve organisatie en interne beheersing (AO/IB), rechtmatigheid en auditing / concerncontrol;
  • Management- en stuurinformatie (o.a. business analyse, kpi’s en dashboards);
  • Managementondersteuning, interim-management en teamvorming/-versterking;
  • Implementatie van softwareapplicaties (evt. begeleiden selectieproces);
  • Nieuwe bedrijfs- en werkprocessen, administraties, procesoptimalisaties;
  • Advisering van directie en management bij strategische bedrijfsvoeringsvraagstukken;
  • Risicomanagement, governance en belastingadvies;
  • Evenementen (mee) organiseren, projectcontrol en ondersteuning bij subsidieaanvragen en -verantwoordingen. Denk hierbij zeker ook aan wandelevenementen.

Wat kan Camminare voor jouw organisatie betekenen?

Heb je behoefte aan (tijdelijke) ondersteuning op het gebied van business- of concerncontrol? Voor het versterken van de managementinformatie of sturing op nieuwe bedrijfsactiviteiten? Zoek je een goede oplossing voor een tijdelijk management- of capaciteitsprobleem bij de afdeling Control & Finance, Planning & Control of je financiële administratie? Neem contact op!

Camminare helpt je o.a. de interne projecten te leiden of begeleiden, als (intern) projectmanager, doet voorstellen tot bijsturing en kan voor jou en je medewerkers mogelijk ook de vraagbaak zijn voor de projectonderdelen.

De opzet van je Administratieve Organisatie en Interne Beheersing in een Kaderplan AO/IB en een gedegen monitoringsysteem op de kritische bedrijfsprocessen en bedrijfsrisico’s, kun je met een gerust hart aan Camminare overlaten. Camminare voert – indien wenselijk – ook interne audits uit, rapporteert de bevindingen en doet aanbevelingen ter verbetering. Procesbeschrijvingen en protocollen kunnen opgesteld worden en medewerkers worden daarin meegenomen, naar behoefte. Bij de inrichting van de softwareapplicaties en autorisaties in processen, worden de AO/IB-vereisten en het 4-ogen principe niet uit het oog verloren.

Daarnaast kan Camminare ook, bijvoorbeeld voor jou als starter, in goed overleg, je boekhouding opzetten of je ondersteunen bij ondernemingsvraagstukken. Ook kan Camminare je met belastingadvies en/of -aangiftes behulpzaam zijn, zakelijk of privé.

Irma

Irma van Veldhoven-Brok

Kortom: Heb je een uitdaging op het gebied van business- of concerncontrol, management- en stuurinformatie, je bedrijfsvoering of (financieel) administratieve processen? Bel gerust Camminare interim- en projectmanagement: 06-29120822.

Je krijgt mij, Irma, eigenaar van Camminare, meestal rechtstreeks aan de lijn. Ik denk graag mee en help je graag je processen te optimaliseren en je medewerkers daarin mee te nemen.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Graag bespreek ik met jou de mogelijkheden om je van dienst te kunnen zijn.


Wandelactiviteiten en ‑evenementen:

Als actief lid van Wandel Sport Vereniging (WSV) Waalwijk’82 ondersteun ik activiteiten als vrijwilliger en lever mijn bijdrage aan het tot stand komen van mooie wandelinitiatieven. Dat doe ik bijvoorbeeld door het maken van wandelroutes in onze mooie “Langstraat”-gebieden en de Loonse en Drunense Duinen. Ook ontwikkel ik wandel-challenges, die corona-proof gelopen kunnen worden.

Tegelijkertijd bekwaam ik me steeds verder op het gebied van wandeltraining en -coaching.

Kun jij hulp gebruiken van Camminare, bij het organiseren van wandelevenementen, of het ondersteunen bij je actieve personeelsuitje/ bedrijfsuitje in de buitenlucht? Neem dan contact op en we bespreken de wensen om te kijken wat ik kan betekenen.


Mijn
werkgebied
Mijn
werkgebied
Meer
over Irma
Meer
over Irma

© 2020-2021 Camminare